China Automatisch Voedsel die Machine maken fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Jackson

Telefoonnummer : 008618866294422

WhatsApp : +008618866294422

Free call

De eerste automatische eiwitpopcornmachine was geboren!

June 27, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over De eerste automatische eiwitpopcornmachine was geboren!

Vele mensen zijn het ermee eens dat de smaak van popcorn bij een bioscoop één van de dingen is die de tevredenheid van de consument kunnen beïnvloeden. Vandaag, is de popcorn niet meer het exclusieve domein van bioscopen. De consumenten kunnen meer verscheidenheid en aroma van kant-en-klare popcorn kopen om van films te genieten. Nochtans, hoewel de smaak en de voeding van popcorn constant vernieuwen, wegens de stijgende homogeniteit van de markt, innovatie vanuit andere perspectieven de te winnen sleutel is geworden.

laatste bedrijfsnieuws over De eerste automatische eiwitpopcornmachine was geboren!  0

Een bedrijf in Qingdao, China wordt gebaseerd, is met een eiwitpopcornmachine in het functionele gebied dat begonnen. De speciale eigenschap van deze popcornmachine is dat het 10 gram proteïne kan veroorzaken per het dienen. Het is een soort lucht-puffen-popcorn, en zijn whole-grain en met laag vetgehalte eigenschappen van niet-GMO, hebben de aandacht en de gunst van de markt van de consument gewonnen. Men kan zeggen dat dit innovatieve product een doorbraak is.

 

Gelijkaardig aan traditionele popcorn, omvat het productieproces van eiwitpopcorn het vernietigen, het drogen, het bewegen, ook het koelen en ander stappen, die het gebruik van mixer, boiler, verpakkende machine en ander mechanisch materiaal vereisen. De eiwitpopcorn is functioneel en voedzamer, zodat is het veilig te eten. Eens, werd de popcorn gewoonlijk gemaakt op de straat zonder modern verwerkingsmateriaal, gebruikend een oude convertor, die een kinderjarengeheugen voor vele mensen is geworden.

 

De oude convertor heeft een bepaald gevaar aan voedselveiligheid, omdat zijn materiaal grondstoffen lood bevatten, na op hoge temperatuur zal smelten een bepaalde hoeveelheid lood, en enkele lood zal stoom en rook, niet alleen schade aan voedsel en verontreiniging van het milieu worden. Tot nu toe, is de industriële productie van popcorn veel veiliger, wordt het algemene verwerkingsmateriaal gemaakt van roestvrij staal of overeenkomstig de nationale materialen van de voedselrang, maakte een eind aan het voedsel de problemen tijdens productie en verwerking en van de van het materiaalcontact en veiligheid. Men kan zien dat het de moderne machines en materiaal van de voedselverwerking in termen van veiligheid gewaarborgd zijn.

laatste bedrijfsnieuws over De eerste automatische eiwitpopcornmachine was geboren!  1

Het mengen zich van popcorn vereist het gebruik van een het bewegen pot. Er zijn een verscheidenheid van het bewegen POTTEN op de markt, waaronder de planetarische het bewegen POTTEN door gebruikers toe te schrijven aan hun veelvoudige voordelen goed worden gekeurd. In aanwezigheid van de onvoorspelbare markt van de consument, zijn de fabrikanten constant gebruiken meer geautomatiseerd, technologisch, van uitstekende kwaliteit, multi-prestatiesproducten om klanten aan te trekken. Bijvoorbeeld, neemt de planeet het bewegen wok door Macon Mechanical en Elektroco., Ltd, met automatisch het lossen systeem en volledige kringscontrole wordt vervaardigd, zijn voordelen van hoge automatisering en geschikte verrichting die op. Bovendien heeft de het bewegen pot ook een schavend bodem bewegend systeem, dat het probleem van hoge viscositeits materiële voedende samenstelling oplost die gemakkelijk in wat materiaal worden vernietigd.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in