China Automatisch Voedsel die Machine maken fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Jackson

Telefoonnummer : 008618866294422

WhatsApp : +008618866294422

Free call
Qingdao Fude Machinery Co.,Ltd

Globale leider van intelligente en automatische voedselmachine

  • Qingdao Fude Machinery Co.,Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: Fude Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 2000000-50000000 Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 60% - 70%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

China Qingdao Fude Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

De Machinesco. van Qingdaofude, Ltd is een fabrikant die van voedsel machine en verpakkingsmachine met goed uitgeruste testende faciliteiten en sterke technische kracht maken. Onze producten zijn verkocht aan meer dan 70 landen en gebieden in de wereld. Als hoogste-leidt bedrijf voor het voedsel makende en verpakkende machines, biedt het Doel niet alleen het geavanceerde materiaal met concurrerende en economische efficiency aan, maar brengt aan de klant de gehele oplossingen voor de eisen van de klant! Wij verstrekken het ontwerp, de productie, de assemblage en de commissie van kleine of middelgrote voedselproductielijnen overeenkomstig de klant-specifieke eisen.

 

Leiding onze producten: Vleesballetje machine maken, Samosa-blad machine maken, Industriële popcorn machine etc. maken, de machine van de Voedselverpakking, Bekleed ketelkooktoestel, Automatische bradende machine, Flessenvullen en het afdekken machine, Voedsel het bevriezen machine, Gewichtssorteermachine, Groente en vruchten wasmachine, Micro- het brouwen machine die, Brushless diesel generator.

 

De behoefte van de cliënt is onze beweging veroorzakende kracht om het hoogste kwaliteitsproduct in China te ontwerpen en te vervaardigen. Voor de gedetailleerde informatie, kunt u ons of ons verkoopbureau /agent in wereldwijd direct contacteren. Ons technisch specialistenteam staat tot uw dienst 24 uren. Wij zijn gelukkig om zich onze kennis te delen en op het samenwerken met u te verheugen. De verdere informatie, gelieve te bezoeken: www.foodmaking-machine.com

 

 

De Machinesco. van Qingdaofude, Ltd

Adres: No.506 Huicheng Rd, Chengyang-district, Qingdao-stad, Shandong-Provincie, China

MOB/WHATSAPP: +86 188-6629-4422 tel.: +86 177-5557-0132

WEB: www.foodmaking-machine.com;

POST: Fudesales01@hotmail.com

Geschiedenis

Sinds 2010years, die in Qingdao, China wordt gevestigd.

Dienst

Onze hoofdproducten bierbrouwenmachine, bradende machine, het vullen en het afdekken machine, bekleed ketelkooktoestel, Diepvriezer, vleesballetjemachine, roterende verpakkingsmachine, samosablad machine etc. maken, popcornmachine, groente en vruchten wasmachine, gewichtssorteermachine die.

China Qingdao Fude Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Wij hebben productieinstallaties, reusachtig pakhuis, sterk QC team, de naverkoopdienst en onderzoeksteam. Zijn jaarlijkse omzet over de wereld is ongeveer $120 miljoen.

China Qingdao Fude Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in