Zhejiang Infectious Medicine Technology Co., Ltd.

  • China Zhejiang Infectious Medicine Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Zhejiang Infectious Medicine Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Zhejiang Infectious Medicine Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Zhejiang Infectious Medicine Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Zhejiang Infectious Medicine Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa
Type Business Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken Infectieus
Aantal werknemers 100~500
Opgericht Jaar 2023
Export pct 70% - 80%

Inleiding

Wij zijn een bedrijf dat zich toelegt op de productie van voedsel- en drankmachines. Met jarenlange ervaring en professionele expertise bieden wij klanten kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare oplossingen.Onze producten omvatten een breed scala aan apparatuur voor de productie van levensmiddelen en dranken, met inbegrip van vulmachines, verzegelmachines, verpakkingsmachines, enz., die veel worden gebruikt in industrieën zoals dranken, sappen, zuivelproducten en alcoholische dranken.We houden ons aan het principe van kwaliteit eerst en klant eerst, altijd het handhaven van een strikt kwaliteitsmanagement en het verstrekken van uitstekende after-sales service, die ons het vertrouwen en de lof van onze klanten heeft verdiend.Of u nu een kleine onderneming of een grote producent bent, kunnen wij de meest geschikte oplossingen voor u op maat maken en u een uitgebreide ondersteuning en garantie bieden voor uw productie.Laten we samenwerken voor wederzijdse ontwikkeling en een betere toekomst creëren..

Geschiedenis

China Zhejiang Infectious Medicine Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0Het bedrijf is sinds het begin van zijn oprichting in 2017 toegewijd aan onderzoek en ontwikkeling en productie van hoogwaardige apparatuur voor voedselverwerking en heeft een goede basis gelegd.

2018: Grote doorbraken gemaakt in marktonderzoek en productontwikkeling, waarbij de kwaliteit en prestaties van het product voortdurend werden verbeterd.

In 2019 verhoogde het bedrijf zijn investeringen in de werving en opleiding van technisch talent, vergrootte het de omvang van zijn onderzoek- en ontwikkelingsteam,Het bedrijf heeft een reeks technologisch toonaangevende voedingsmachineproducten gelanceerd..

2020: actief deelnemen aan verschillende tentoonstellingen en uitwisselingsactiviteiten in de voedingsmiddelenindustrie in binnen- en buitenland, waardoor de merkbekendheid en invloed van het bedrijf worden versterkt.

2021: Het bedrijf heeft het ISO9001 kwaliteitsmanagementsysteem gecertificeerd, waardoor de kwaliteit van het product en het niveau van productiemanagement verder zijn verbeterd.

2022: Versterkte communicatie en samenwerking met klanten, langdurige en stabiele samenwerkingsverbanden en opening van binnen- en buitenlandse markten.

2023: Het bedrijf blijft technologische innovaties en productverbeteringen uitvoeren om te voldoen aan de groeiende behoeften van de klanten en een aanzienlijke omzetverhoging te bereiken.

2024111 is een bekend merk in de industrie geworden en zijn producten worden in binnen- en buitenland verkocht, het vertrouwen en de lof van klanten winnen,De prestaties van het bedrijf zijn gestaag toegenomen en het ontwikkelingsmomentum is goed.

Door zeven jaar inspanningen en ontwikkeling, is Infectious uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in de industrie, die klanten van hoge kwaliteit producten en diensten,Ik kijk uit naar de toekomst.Het bedrijf is ervan overtuigd dat het op het gebied van voedselmachines nog meer zal bereiken.

Dienst

Marktonderzoek en -analyse:Informatie en trendanalyse over buitenlandse markten verstrekken om klanten te helpen de vraag en de concurrentie in de doelmarkt te begrijpen.

Logistiek en vervoer:Het vervoer van goederen, de douaneaangifte, de inklaring en andere logistieke procedures regelen om ervoor te zorgen dat de goederen soepel naar de door de klant aangewezen locatie kunnen worden vervoerd.

Kwaliteitscontrole en inspectie:Het assisteren van klanten bij de kwaliteitscontrole en inspectie van producten om ervoor te zorgen dat de gekochte goederen voldoen aan de eisen en normen van de klant.

Naverkoopservice:Biedt naverkoop ondersteuning, lost de problemen op die klanten ondervinden bij het gebruik van het product, behandelt retour- en ruilzaken.

Documenten en documentverwerking:Het verlenen van bijstand aan klanten bij de afhandeling van relevante invoer- en uitvoerprocedures en -documenten, met inbegrip van handelsfactuur, verpakkingslijsten, ladingsbrieven, enz.

Marketing en verkoop:de producten van klanten op de buitenlandse markten te promoten en te verkopen, onder meer door deel te nemen aan tentoonstellingen en marketingactiviteiten uit te voeren.

Persoonlijke service:Volgens de behoeften van de klanten om gepersonaliseerde diensten te leveren om aan de specifieke behoeften en vereisten van de klanten te voldoen.

Ons Team

China Zhejiang Infectious Medicine Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Door zeven jaar inspanningen en ontwikkeling is 111 uitgegroeid tot een van de toonaangevende ondernemingen in de industrie, die klanten van hoogwaardige producten en diensten voorzien.Ik kijk uit naar de toekomst.Het bedrijf is ervan overtuigd dat het op het gebied van voedselmachines nog meer zal bereiken.

 

Laat een bericht achter